Locul de unde puteți achiziționa accesorii textile la prețuri bune

ață pentru cusut

Atec este magazinul de unde puteți achiziționa accesorii textile la prețuri accesibile atât pentru mercerii, croitorii și ateliere de design, cât și pentru uz casnic, propriu.

Firma are o experiență vastă pe piața din România, comercializând o varietate de produse din domeniul de activitate. De mai bine de 24 de ani, ei sunt direct importatori, iar asta face ca toate accesoriile textile oferite să nu conțină TVA în prețul de vânzare. Atec pune la dispoziție o gamă variată de produse, începând de la ace de cusut manual și pentru mașinile de cusut, capse, nasturi, andrele, o întreagă varietate de culori și modele de ață pentru cusut, benzi, fermoare până la croșete, degetare și curele pentru mașinile de cusut.

Începând cu anul acesta, firma și-a deschis și un website de prezentare pentru a veni în ajutorul clienților care vor să le descopere produsele. Site-ul se numește galanteria.ro și are listate toate accesoriile, împreună cu produsele acestora. În acest fel, vă puteți deplasa cu lista de produse pe care aveți de gând să le achiziționați direct la magazin, consultând anterior accesoriile textile pe site.

Dacă dețineți un atelier de design, o croitorie sau o mercerie, ori pur și simplu lucrați în acest domeniu, atunci Atec poate fi sursa voastră de materie primă. Ei furnizează diverse modele și culori de ață pentru cusut, fermoare din nylon, cât și din aluminiu sau metal, ace de cusut manual sau pentru mașina de cusut, nasturi și capse, dar și alte accesorii de care s-ar putea să aveți nevoie. Chiar dacă nu lucrați în domeniu, dar aveți o pasiune, magazinul de accesorii textile vine în întâmpinarea voastră cu diverse produse. În caz că nu e nici pasiune, dar nici meserie, poate fi vorba de uz casnic. Se întâmplă tuturor măcar o dată să se rupă un nasture, un fermoar sau să aibă nevoie de un ac și o ață. Asigurându-vă aceste accesorii textile atât acasă, cât și în călătorii, veți scăpa de momentele care vă surprind nepregătiți.

Așadar, Atec este locul unde găsiți accesoriile textile de care aveți nevoie. Pe lângă diversitatea produselor comercializate, firma oferă calitate incontestabilă și prețuri bune. Informații despre magazinul fizic și modalități de contact se găsesc online, pe site-ul celor de la Atec.

Fii primul care comenteaza on "Locul de unde puteți achiziționa accesorii textile la prețuri bune"

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu se va publica.


*