Grupul MOL invită absolvenţii să îşi depună candidaturile pentru cele aproape 180 de poziţii disponibile în cadrul programului Growww 2018

program mol - stiri oradea

Stiri Oradea va informeaza :

Grupul MOL invită absolvenţii să îşi depună candidaturile pentru cele aproape 180 de
poziţii disponibile în cadrul programului Growww 2018

 Growww este programul emblematic de recrutare de talente al grupului MOL, adresat tinerilor absolvenți care doresc să își înceapă cariera într-una din cele mai mari companii din ECE
 Candidaturile pot fi depuse până pe 29 aprilie 2018 pe https://molromania.ro/ro/cariera/growww
 De la lansarea sa, peste 2000 de tineri talentați din întreaga lume au fost angajați prin intermediul
programului, care a înregistrat în 2017 cea mai mare rată de retenție a celor mai buni candidaţi, de
aproape 90% Budapesta, 12 martie 2017 – Grupul MOL a deschis procedura de depunere a candidaturilor pentru cea de-a 11-a ediție a programului de recrutare profesională Growww 2018, care oferă tinerilor oportunitatea unică de a-și începe cariera într-una din cele mai mari companii din Europa Centrală şi de Est. Prin acest program, MOL intenționează să pună bazele unei noi generații de specialiști în domeniul său de activitate, oferindu-le șansa de a învăța și de a-și atinge potențialul într-un mediu stimulant și dedicat.
Grupul MOL pune la dispoziție aproape 180 de posturi disponibile în domeniile: inginerie, comercial, IT, dar și științe sociale și ale naturii. Candidații cu experiență profesională de maxim un an pot să solicite un post în cele 11 ţări: Austria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Cehia, Ungaria, Italia, Pakistan, Polonia, România, Slovacia și Slovenia.
Acest program intensiv cu durata de un an oferă candidaţilor posibilitatea de a descoperi din interior modul de funcționare a tuturor diviziilor grupului MOL. Pe lângă cunoștințele practice și vizitele la diverse platforme industriale, tinerii profesioniști au șansa de a-și perfecționa cunoștințele printr-un program educațional de business bine structurat, care reprezintă și o oportunitate de a interacționa cu directorii executivi ai companiei și de a-și crea relații profesionale. Fiecare participant va fi asistat de un mentor care îl va îndruma profesional, ajutându-l să se adapteze unui mediu de lucru dinamic și cosmopolit.
În ultimii zece ani, programul Growww a dobândit o largă recunoaștere internațională, devenind un nume de referință în industrie. De la lansarea sa în 2007, peste 2000 de persoane talentate din întreaga lume au fost recrutate în cadrul programului. La finalizarea fiecărei ediţii, o mare parte a candidaţilor şi-au continuat cariera în cadrul grupului MOL. În 2017, aproape 90% dintre aceștia au rămas în companie, iar reprezentarea femeilor printre cei selectaţi a ajuns la aproape 50%, mult peste media înregistrată în industria de petrol şi gaze.
“2017 a fost primul an al transformării afacerii noastre și ne-am dat seama că avem nevoie, mai mult ca oricând, de angajați cu o abordare proaspătă, curajoasă pentru a face o schimbare vizibilă și a progresa în cadrul strategiei Grupului 2030. Tinerii nu mai caută azi doar un loc de muncă. Ei vor o șansă de a schimba lumea și cred că intrarea în echipa MOL prin intermediul programului Growww le oferă posibilitatea de a fi vizionari și de a-și pune ideile în practică. Încurajez tinerii absolvenți, indiferent de profilul lor academic, să își depună candidatura și să modeleze viitorul acestui sector”, a afirmat Zdravka Demeter Bubalo, Vice Președinte al Departamentului de Resurse Umane, Grupul MOL.
Pentru mai multe informații despre Growww 2018, accesați: https://molromania.ro/ro/cariera/growww
Despre Grupul MOL Grupul MOL este o companie internațională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 80 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și
activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 10 țări, din care 213 în România.

 

Stiri Oradea prin StiriOradea.ro